Het restaurant

Reserveren

Reserveren is gewenst via mail: restaurant@brouwerijmartinus.nl, telefoon: 050-3183307 of een Facebook berichtje! 

Bij groepen groter dan 20 personen graag contact met ons opnemen om samen met u het menu samen te stellen.

Een 3-gangen menu voor €34,50 en hoofdgerecht €20,50.

Dit zijn de drie menu’s die door onze chef-kok zijn samengesteld voor deze week. Je kunt kiezen uit vegetarisch, vlees en vis.

Voorgerechten

Het moestuintje: Gefrituurde bietenballetjes met creme van paddenstoelen, cashewnoten, gerookte amandelen  

Salade van Parmaham met gegrilde perzik, rucola, rode peper en stroop van Martinus Peerd

Hollandse nieuwe met gefermenteerde rode biet, gefrituurde kappertjes, roggenbrood crumble, gemarineerde uitjes, kappertjesmayonaise en dille

Hoofdgerechten

Camembert fondue Martinus 1717 geserveerd met met brood en knapperige groenten

Poussin (krielkipje), gegrild in de oven geserveerd met rozemarijn krieltjes, geroosterde bospeen en kurkuma-aiolie

Kabeljauw met een crumble van Groninger metworst geserveerd met gegrilde paprika coulis en zachte aardappelpuree 

Nagerechten

Bieramisu, bereid met Martinus Imperial Smoked Porter

Peanutbutter & Banana:

gekarameliseerde banaan, bananensorbet, pindakaas creme, pinda-praline, popcorn en zeezout

Kaasplankje, mooie selectie van harde en zachte kazen

(suppl. €2, -)

0