Het restaurant

Reserveren

Reserveren is gewenst via mail: restaurant@brouwerijmartinus.nl, telefoon: 050-3183307 of een Facebook berichtje! 

Bij groepen groter dan 20 personen graag contact met ons opnemen om samen met u het menu samen te stellen.

Een 3-gangen menu voor €34,50 en hoofdgerecht €20,50.

Dit zijn de drie menu’s die door onze chef-kok zijn samengesteld voor deze week. Je kunt kiezen uit vegetarisch, vlees en vis.

Voorgerechten

Groene asperges met antiboise van tomaat, chips van zeewier en gekneusde truffel aardappel

Asperges met beenham, geklaarde boter, peterselie en Parmezaanse kaas-flakes

Ceviche van Heek met groene asperge, Japanse radijs, romanesco, rettich en groene kruidenolie

Hoofdgerechten

Asperges à la Flamande met ei, peterselie, hollandaise saus en krieltjes

Duo van lam: lamsrump rosé gebakken en lamsstoof met honing en tijm, begeleid door groene- en witte asperges, zoete aardappelpuree en lamsjus

Zalmfilet in romige visfumet met dille en zalmeitjes, geserveerd met witte asperge en aardappelgratin

Nagerechten

Bieramisu, bereid met Martinus Imperial Smoked Porter

Eton mess, verse aardbeien, merengue, geslagen room, gel van munt, verse munt en coulis van aardbei

Kaasplankje, mooie selectie van harde en zachte kazen

(suppl. €2, -)

0